Nederlands – vertalingen en lessen

Hoewel Nederlands geen wereldtaal is, is het toch de moedertaal van circa 23 miljoen mensen in Europa, waarvan er zo’n 17 miljoen in Nederland en ongeveer 6 miljoen in België wonen. Ook buiten Nederland en België wordt het Nederlands door om en bij de 1 miljoen mensen gesproken, meer bepaald in Suriname, Aruba en de Nederlandse Antillen (Bonaire, Curaçao en Sint-Maarten), waar het ook een officiële taal is. Afrikaans, een van de officiële talen van Zuid-Afrika, is bovendien sterk verwant aan het Nederlands en is niet moeilijk te begrijpen voor wie Nederlands kent. 

Nederlands kennen biedt in Bulgarije veel voordelen. De laatste tien jaar zijn in Bulgarije, en dan vooral in de hoofdstad Sofia, veel contact centers neergestreken die van hieruit de Nederlandse en Belgische markt bedienen (klantendienst, technische ondersteuning) en voortdurend op zoek zijn naar werknemers met een goede kennis van het Nederlands.  

Ook als u in Nederland of België gaat werken is Nederlands kunnen spreken en schrijven een grote troef.

Om hieraan tegemoet te komen organiseert Niderlandika cursussen Nederlands voor zowel beginners (niveaus A1 en A2) als gevorderden (B1 en B2).

Wil u geen volledige cursus volgen, maar enkel bepaalde vaardigheden opfrissen of u gericht voorbereiden op een van de jaarlijkse examens van het CNaVT (Certificaat Nederlands als Vreemde Taal), dan helpen wij u daar ook graag bij.

Heeft u een document in het Bulgaars, Macedonisch, Russisch, Frans of Engels dat naar het Nederlands vertaald moet worden? Of van het Nederlands naar een van de hierboven vermelde talen? Dan kunt u vertrouwen op onze meer dan 11 jaar ervaring in het vertalen van alle soorten documenten en teksten.	Contacteer ons voor simultaanvertalingen en consecutieve vertalingen

	BULGAARS-NEDERLANDS

Contacteer ons voor simultaanvertalingen en consecutieve vertalingen

BULGAARS-NEDERLANDS


	Niderlandika organiseert cursussen ter voorbereiding op de CNaVT-examens:

	CERTIFICAAT NEDERLANDS ALS VREEMDE TAAL

Niderlandika organiseert cursussen ter voorbereiding op de CNaVT-examens:

CERTIFICAAT NEDERLANDS ALS VREEMDE TAAL