Vertalingen

Niderlandika is gespecialiseerd in vertalingen van het Bulgaars naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Bulgaars. Verder verzorgen wij vertalingen van het Russisch, Macedonisch, Frans en Engels naar het Nederlands en het Bulgaars. Voor andere, hier niet vermelde combinaties kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt ook bij ons terecht voor de legalisatie van vertalingen Bulgaars-Nederlands of Nederlands-Bulgaars en van Bulgaarse officiële documenten.

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen vertalen onze vertalers enkel naar hun moedertaal. Op die manier worden taal- en cultuurverschillen corrrect weergegeven in de doeltekst en ontsnapt u aan een houterige, al te letterlijke vertaling waarbij belangrijke nuances in de brontekst verloren gaan.

Voor de vertaling van gespecialiseerde teksten doen wij beroep op vertalers met expertise in de betreffende vakgebieden. Zo bent u zeker van een kwalitatieve, accurate vertaling.

Ook voor tolkopdrachten Bulgaars-Nederlands (zowel consecutief als simultaan) kunt u op ons rekenen. Voor opdrachten buiten de hoofdstad Sofia worden wel minstens drie werkuren aangerekend.

Omdat we gevestigd zijn in Bulgarije, werken we aan heel concurrentiële prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit. De prijs die u betaalt voor uw vertaling hangt af van het soort tekst (juridisch, technisch, medisch...) en de deadline. Stuur ons de tekst die vertaald moet worden, met vermelding van de gewenste leveringstermijn, en wij maken een gedetailleerde offerte voor u op. 	Stuur ons de te vertalen tekst, met vermelding van de deadline, en wij sturen u een gedetailleerde offerte.

Stuur ons de te vertalen tekst, met vermelding van de deadline, en wij sturen u een gedetailleerde offerte.


	+359 878 542 032
	niderlandika@gmail.com

+359 878 542 032
niderlandika@gmail.com